Pauline Wingelaar Beeld © ANP

Pauline Wingelaar gevloerd door corona, voelt zich 'enorm ellendig'

15 april 2021 14:34

Pauline Wingelaar (35) is voorlopig even wat rustiger op social media omdat ze is gevloerd door corona. Dat schrijft de Echte Gooische Moeder op haar Instagram. 'Wat een venijnig virus is dat, zeg', aldus Pauline.

"Het ene moment gaat het wel en het andere moment voel je je enorm ellendig"

Pauline laat in een meer dan eerlijke post op Instagram weten dat corona haar te pakken heeft gekregen. 'Ik krijg veel lieve berichtjes waarom ik al een tijdje offline ben... Nou, dit is hoe ik mij sinds Pasen zo ongeveer voel', deelt ze bij een kiekje van haar zieke hoofd. 'Wat een venijnig virus is dat, zeg: het ene moment gaat het wel en het andere moment voel je je enorm ellendig.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Openhartige Pauline Wingelaar: 'Fijn om te praten met lotgenoten'

Pauline en haar man hebben het virus tijdens Pasen opgelopen bij haar ouders, die zelf ook nog altijd ziek zijn. Hoewel het met haar moeder inmiddels weer wat beter gaat, ligt haar vader al die tijd al met hoge koorts en enorme hoofdpijn in bed als 'een dood vogeltje', aldus de Echte Gooische Moeder.

Het is dan ook nog maar de vraag of Pauline haar goede vriendin Florine kan uitzwaaien, zij emigreert binnenkort naar Ibiza.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeder Florine gaat emigreren: 'Leef maar een keer'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!