Eloise van Oranje Beeld © Instagram @eloisevanoranje

Gravinfluencer Eloise van Oranje bereikt nieuwe mijlpaal

15 april 2021 16:47

Lange tijd was Eloise van Oranje (18) misschien niet een héél bekende kleindochter van prinses Beatrix (83), maar sinds de Oranje-telg aan het influencen is geslagen, is daar verandering in gekomen. Het aantal volgers van Eloise groeit al tijden exponentieel en dat zorgt ervoor dat de 'gravinfluencer' een nieuwe mijlpaal heeft bereikt.

"Dat is toch niet normaal?"

Natuurlijk staat Eloise daarbij stil op haar Instagram-kanaal. Via Stories deelt ze dat ze ontzettend blij is met deze bijzondere mijlpaal van een kwart miljoen volgers. 'Er komt iets leuks voor de 250.000 volgers', schrijft ze bij een foto in haar Stories.

In een filmpje dat de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn deelt, is ze sprakeloos. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Dit is toch niet normaal? Sorry, dit is toch niet normaal? 250.000 mensen... Niet dat het iets uitmaakt, maar... wow!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bridget over nieuwe 'coronarel' Eloise: 'Vind het kinderachtig'

Eloise is het eerste lid van het Nederlandse koningshuis dat veelal te zien is op een eigen kanaal via social media. Verder duikt ze ook regelmatig op op de kanalen van andere influencers, zoals Robbert Rodenburg. Moeder Laurentien prijst haar dochter alleen maar om alles wat ze bereikt en doet. Daarover vertelt ze meer in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Constantijn over Eloise en Claus-Casimir: 'Vrij ondernemend'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!