Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard laat 'vreselijk lelijke' knobbels op haar voeten weghalen

15 april 2021 17:13

Patty Brard (66) gaat al heel wat jaren mee in de showbizzindustrie. Ze begon haar carrière in meidengroep Luv' en inmiddels presenteert ze al jaren verschillende programma's. Door de jaren heen heeft Patty alleen wel een kwaaltje opgelopen, letterlijk. Ze heeft namelijk ontzettend grote knobbels op haar voeten die ze nu eindelijk weg laat halen.

"De kogel is door de kerk"

'De kogel is door de kerk', schrijft Patty bij een foto van een van haar voeten op Instagram Stories. Op de foto is inderdaad te zien dat de diva een bijzonder grote knobbel aan de zijkant van haar voet heeft zitten, die er aardig pijnlijk uitziet. 'Op 19 mei gaat de dokter mij van die vreselijke, lelijke en pijnlijke knobbels op mijn voeten afhelpen', legt Patty uit. 

Wie al eerder iets aan haar voeten liet doen, is Olcay Gulsen. Zij liet twee knobbels verwijderen én liet haar tenen inkorten, omdat ze naar eigen zeggen zulke hamertenen had. Na haar ingreep adviseerde Olcay anderen al om hetzelfde te laten doen, omdat het volgens haar heel veel pijnlijke momenten scheelt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patty Brard wordt toegetakeld door puppy Bobbie in zoet filmpje

Niet al te lang geleden beleefde Patty een hereniging met haar geliefde dochter Priscilla. De twee spraken elkaar jaren niet, vanwege een slepend meningsverschil. Uiteindelijk is het contact tussen moeder en dochter gelukkig weer hersteld. In onderstaande video vertelt Patty meer over dat voor haar zo dierbare moment.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Patty Brard deelt kostbaar moment met moeder én dochter

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!