Jaimie Vaes Beeld © YouTube-kanaal Robbert Rodenburg

Jaimie Vaes over Lil' Kleine: 'Sta niet altijd achter z'n keuzes'

16 april 2021 09:18

Geld kapotscheuren of zijn peuter een peperduur horloge cadeau geven: buitensporige acties als deze zijn inmiddels het handelsmerk van rapper Lil' Kleine (26) geworden. Regelmatig krijgt hij Nederland over zich heen vanwege zijn capriolen en ook vriendin Jaimie Vaes (31) is het niet altijd met hem eens. Dat vertelt ze in de YouTube-reeks 'Open Kaart'.

"Misschien moet 'ie soms even twee keer nadenken"

Jaimie is inmiddels allang niet meer alleen 'de vriendin van' en timmert zelf ook hard aan de weg in BN'er-land. Dat zij en Lil' Kleine als rolmodellen worden gezien, vindt ze lastig. "Ik probeer zeker geen slecht voorbeeld neer te zetten, maar wat is goed en wat is slecht? Ik snap heus wel dat als Jorik met geld strooit of bepaalde opmerkingen maakt, dat inderdaad niet echt een goed voorbeeld is." Volgens de aanstaande bruid hoort het verscheuren van 1.000 euro gewoon bij de rapper. "Hij kan dat maken, en dat is ook zijn kracht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine belazert de boel met zijn 'jaaropleiding tot succes'

Kleine houdt het echter niet bij het versnipperen van geld, ook stak hij meerdere malen zijn middelvinger op naar alle coronamaatregelen en vertrok hij lekker richting Dubai. "Wij waren daar en we nemen verantwoordelijkheid voor onszelf en ons gezin, te allen tijde. Ik heb ook gewoon vrienden en familie en wil niemand besmetten en ik hoop dat we zo snel mogelijk uit deze narigheid komen, maar we zijn er bewust naartoe gegaan en er gebleven", vertelt Jaimie daarover. "Dat hebben we goed en veilig aangepakt, maar om ook nog een dikke middelvinger uit te delen aan de rest aan de wereld is natuurlijk niet zo slim."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes heeft vader bijna 2 jaar niet gezien: 'Mis hem enorm'

Volgens Jaimie bedoelt de rapper het vaak niet zo, maar komt het er gewoon 'rottig' uit. Dat zij daar als zijn vrouw op wordt aangekeken, daar heeft ze maar mee te dealen. Al keurt ze lang niet alles goed: "Als ik vind dat hij iets doet waarvan ik denk: is dat nodig, dan zeg ik dat. Maar dan is het alsnog aan hem. (...) Misschien moet 'ie soms even twee keer nadenken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes geeft met eigen realityserie een kijkje in haar privéleven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!