Beeld © SBS6 / Talpa

Chateau-kijkers schaterlachen om hoe Martien een baby nadoet

15 april 2021 21:22

Het is inmiddels een publiek geheim dat Martien Meiland (59) garant staat voor hilarische televisie. De ene keer veegt hij poep op met een spatel, de andere keert doet hij weer de meest hysterische uitspraak. Dit keer kunnen de kijkers van 'Chateau Meiland' hun tranen (van het lachen) niet bedwingen omdat Martien een baby op een wel héél bijzondere manier nadoet.

"Dan lijkt het alsof ik van een zwaan ga bevallen"

Op 17 maart maakten Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer bekend dat zij samen een kindje verwachten. Dat deden ze door middel van een schattige video op hun Instagram-pagina's. In de uitzending van Chateau Meiland van donderdag zien we de making-of van die video. En uiteraard, zoals het de familie Meiland betaamt, gaat dat gepaard met een hoop drama, gedoe en hilariteit.

Vooraf is het al een groot gedoe, omdat Maxime de perfecte jurk uit moet kiezen. En hoe zit het dan met een rode zwaan op een stoeltje? "Dan lijkt het alsof ik van een zwaan ga bevallen", aldus Maxime. Uiteindelijk gaat de zwaan toch niet mee op de foto, maar wordt het stoeltje versierd met wat ballonnen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers gieren om Martien Meiland die postzegels likt

Ook Erica en Martien worden gevraagd om te helpen bij het opnemen van de video. Erica moet een stoeltje in het shot zetten en Martien wordt door Leroy gevraagd om een huilende baby na te doen, waarop hij toch iets uitkraamt dat meer op een kleine geit lijkt. 

Kijkers laten via Twitter weten dat ze het uit gieren om Martien. 'Ik ben even in de war... ...wordt er nou een geitje óf een baby geboren...?' vraagt iemand zich af. Iemand anders: 'Een baby Martien, een baby, geen schaap!'

Het bewuste fragment uit de aflevering zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Drama op drama in Chateau Meiland: 'Waarom zo onaardig?'

Chateau Meiland zie je iedere maandag én donderdag om 20:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!