John Legend en Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

John Legend en Chrissy Teigen raken villa maar niet kwijt

16 april 2021 03:06

Er is nog steeds geen koper voor de villa die John Legend (42) en Chrissy Teigen (35) afgelopen zomer te koop zetten. Het echtpaar heeft daarom zes miljoen dollar van de vraagprijs van het stulpje afgehaald.

De twee kochten het huis in Beverly Hills, dat eens van Rihanna was, in 2016 en lieten er onder meer een nieuwe keuken in plaatsen die vaak als achtergrond dient in Chrissy haar kookvideo's op sociale media en in haar kookboekenserie Cravings. Het huis heeft volgens makelaarssite Realtor zeven slaapkamers, die allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer. Ook is er een thuisbioscoop, een fitnessruimte, een enorme inloopkast en een flink zoutwaterzwembad. De nieuwe vraagprijs is 17,95 miljoen dollar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Legend wint award voor inzet sociale ongelijkheid

Chrissy, John en hun kinderen Luna (5) en Miles (bijna 3) zijn zelf al verhuisd naar een nieuwe miljoenvilla; ze kochten in september voor 17,5 miljoen dollar een ander optrekje in Beverly Hills. Spijt van de verhuizing hebben ze niet, maar dat heeft het model wel van haar borstimplantaten. 

Chrissy Teigen durft borstimplantaten niet te verwijderen

05:00
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrissy Teigen vraagt Joe Biden: 'Ontvolg me op Twitter'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!