Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique Westenberg neemt therapeut van de sterren in de arm

16 april 2021 16:25

'Master in Happiness'-coach Maartje is hard op weg om de therapeut van de sterren te worden. Niet alleen mag ze Marco Borsato (54) en Leontine Ruiters (53) tot haar clientèle rekenen, ook Monique Westenberg (43) heeft na haar breuk met André Hazes (27) bij Maartje aangeklopt.

"Gelukkig zijn is jezelf zo goed kennen dat je zo goed voor jezelf kunt zorgen, dat je jezelf alles geeft wat je nodig hebt"

Een flinke dosis happiness kan iedereen wel gebruiken die door een relatiecrisis gaat. Monique laat zojuist via Instagram Stories weten dat ze haar tweede sessie met Maartje heeft. Bij de sessie komen in ieder geval heel wat gekleurde stiften, figuren en woorden aan te pas. Zoals 'diep in de min' en 'kerntuintje'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg laat weer van zich horen met aandoenlijke foto

Op Instagram legt Maartje in een video uit wat ze ongeveer doet. "Gelukkig zijn is jezelf zo goed kennen dat je zo goed voor jezelf kunt zorgen, dat je jezelf alles geeft wat je nodig hebt. We denken vaak: als ik maar vakantie heb gehad, een leuke partner heb, wel of geen kinderen kan krijgen, een goede baan heb of veel geld heb... We denken vaak dat daar ons geluk vandaan komt." In haar masterclass wil Maartje haar klanten tools, tips, inzichten en handvatten geven die hen helpen om meer invloed uit te oefenen op daar waarop je het kunt uitoefenen... Of zoiets. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique gooit hele ziel en zaligheid in column: 'Ik heb het zwaar'

Het verdriet dat Monique momenteel ervaart heeft ze in haar column voor Vriendin voor zover mogelijk van zich afgeschreven. De dagelijkse 'powerteksten' van vriendinnen, de hulp van haar familie en de steun die Monique na de breukt ontvangt, slepen haar door deze heftige periode heen. Vooral van kleine Dré krijgt ze veel energie. "Van de week had hij voor het eerst zelf 'mama' geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt."

"Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt", schrijft ze verder. "Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes en Sarah hinten al op zielsverwantschap

André lijkt Maartje voorlopig niet nodig te hebben. Hij heeft zijn 'happiness' al gevonden bij de 25-jarige Sarah van Soelen. 

André Hazes heeft een nieuwe vriendin: 'Ik heb nu al te veel gezegd'

02:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!