Julie en Michel Big Brother Beeld © Ingo Calì

Julie uit Big Brother geeft uitsluitsel over relatie met Michel

16 april 2021 17:31

Julie (34) en Michel (36) hebben het nét niet tot de grote finale van 'Big Brother' geschopt, maar hadden gelukkig wel altijd steun aan elkaar. En inmiddels heeft Julie ook antwoord gegeven op de vraag of ze met Michel zou willen daten, áls ze nog single zou zijn.

"In het huis zocht ik een beetje die mannelijkheid die ik ook in de buitenwereld had"

Het antwoord onthult ze aan ShowbizzTV. Ze vertelt: "Dat had geen verschil gemaakt, nee. Ik heb Michel altijd als een broertje gezien. Ik heb altijd iemand naast mij gehad zoals papa of mijn broer. In het huis zocht ik een beetje die mannelijkheid die ik ook in de buitenwereld had."

Ze laat dan ook weten dat ze hem nooit op een andere manier heeft gezien. "Hij is echt mijn allerbeste maatje geweest in het huis, maar ik was er nooit een relatie mee begonnen. Ook niet als ik vrijgezel was”, sluit ze af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jill verwachtingsvol over liefde voor Thomas ná Big Brother

Vorige week was de finale van Big Brother te zien en daarin zagen we hoe Jill Goede een geldbedrag van ruim 70.000 euro won. 

Met het geld gaat Jill de studieschuld die ze bij haar opa heeft afbetalen. Ook wil ze een deel aan het Prinses Máxima Centrum doneren. Ze houdt daarna nog genoeg over, denkt ze. "Ik ga er gewoon van genieten en weggeven aan de mensen die ik liefheb, mooie dingen met m'n mama doen als het kan na de coronatijd. Ik denk dat ik vooral ga genieten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-finalisten blikken vast terug: 'Enorm gegroeid'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!