Paris Hilton Beeld © Getty Images

Paris Hilton na jaren nog steeds 'getraumatiseerd' door sekstape

17 april 2021 13:15

Paris Hilton (40) is nog steeds getraumatiseerd door het uitlekken van haar sekstape. In 2003 kwam het filmpje naar buiten waarin ze te zien is samen met Rick Salomon, met wie ze toen een relatie had. 'Ik heb er echt een posttraumatische stressstoornis aan overgehouden. Ik voel me nog steeds rot als ik het erover heb', vertelt ze in een interview met 'Vanity Fair'.

"Deze gebeurtenis zit voor altijd in mijn hoofd"

De Amerikaanse socialite was destijds slechts twintig jaar oud. Salomon begon het filmpje zelf ook te verkopen na het uitlekken van de beelden. Zo bood hij aan zender NBC onder meer een 18 minuten durende versie aan in 2004. Ook zou hij er flinke bedragen mee hebben verdiend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Silverman heeft spijt van te kakken zetten Paris Hilton

"Deze gebeurtenis zit voor altijd in mijn hoofd. En toen het gebeurde waren mensen zo ontzettend onaardig tegen me", aldus Paris. In die periode durfde ze amper haar huis te verlaten, vervolgt ze. "Ik had het gevoel dat mijn leven voorbij was." Als ze terugdenkt aan die tijd voelt ze nog steeds diepe schaamte. "Je denkt dat je van iemand houdt en diegene kan vertrouwen. Als iemand die band verbreekt terwijl de hele wereld kan meegenieten, is dat ontzettend beschamend." Maar naast die schaamte voelde ze vooral ook veel woede. "Mensen dachten dat ik het seksfilmpje expres had laten lekken om beroemder te worden. Dat maakt mij nog steeds vreselijk boos."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton verwijt David Letterman: 'Vernederde me opzettelijk'

Gelukkig heeft Paris in de tussentijd genoeg activiteiten gehad om zich mee bezig te houden. Een kookshow, bijvoorbeeld:

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!