Connie Witteman Beeld © ANP

Zoon Connie Witteman gelukkig weer thuis na ic-opname

17 april 2021 17:54

Marvin, de zoon van Connie Witteman (69), is weer thuis na een ic-opname. Dat laat Connie weten op Instagram. Marvin werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis met corona, maandag werd hij overplaatst naar de intensive care en lag sindsdien aan de beademing.

"Toen ik moeder werd heb ik de meest pure vorm van liefde mogen ervaren. Iedere ouder zal zich hierin herkennen"

'Toen ik moeder werd heb ik de meest pure vorm van liefde mogen ervaren. Iedere ouder zal zich hierin herkennen', schrijft Connie bij de foto van het ziekenhuisbed, waarbij ook ballonnen te zien zijn. 'Je denkt altijd dat een "ander" het krijgt maar "jouw" familie niet... tot het je treft... dan pas krijg je die eye opener hoe gevaarlijk en levensbedreigend COVID is!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Connie Witteman weer van de IC: 'Gaat de goede kant op'

Connie zegt onwijs blij en dankbaar te zijn dat Marvin weer thuis is. De oud-zangeres noemde de situatie eerder al haar 'worst nightmare ever'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie over ergste nachtmerrie: 'Marvin overgeplaatst naar IC'

Het was een bewogen maand voor Connie: een paar weken geleden heeft haar advocaat Anis Boumanjal een ontnemingsvordering ingediend van 1,2 miljoen euro omdat de oud-zangeres haar gestolen juwelen terug wil krijgen. Je bekijkt er alles over in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!