Beeld © ANP

Taylor Swift wéér opgeschrikt door inbreker

19 april 2021 05:23

De politie in New York heeft een 52-jarige man opgepakt die zaterdagavond probeerde in te breken in het appartement van Taylor Swift (31). De man bleek al gezocht te worden nadat hij eerder deze maand niet kwam opdagen voor zijn rechtszaak in een andere zaak.

Taylor heeft drie appartementen in hetzelfde gebouw in de wijk Tribeca. Twee daarvan heeft ze samengetrokken tot een penthouse van een kleine 750 vierkante meter. Ze is ook eigenaar van het huis naast het appartementencomplex.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taylor Swift en moeder doneren aan coronaslachtoffer

Helaas voor de zangeres is dit niet de eerste keer dat haar huis doelwit was van inbrekers. In 2019 werd een man opgepakt die voor de tweede keer de woning van de zangeres probeerde te betreden nadat hij al eens veroordeeld was tot een celstraf van zes maanden voor een inbraak in het appartement, die ermee eindigde dat hij slapend op de bank werd aangetroffen door beveiligingsmedewerkers.

In een interview met de New York Post verklaarde deze man later dat hij geen kwade bedoelingen had met Swift. "Ik wil alleen met haar praten, want ze lijkt me aardig en cool."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Taylor Swift pesten ex John Mayer weg op TikTok

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!