Beeld © Instagram @miljuschka

Miljuschka en dochter bundelen krachten voor epilepsie-onderzoek

19 april 2021 14:18

Een jurkencollectie, eigen magazine en nu ook een kinderbakboek: Miljuschka Witzenhausen (35) heeft het er maar druk mee. Hoewel laatstgenoemde voor een mooi doel is gemaakt. De opbrengsten van het boek, dat ze samen met dochter Felina heeft gemaakt, gaan naar non-profitorganisatie EpilepsieNL.

"De volledige opbrengst gaat naar onderzoek toe"

Bakkers klaar? Bakken maar! Met het nieuwe bakboek van Miljuschka en Felina kunnen ouders samen met hun kinderen de koekjes en andere zoetigheden maken die door Felina bedacht zijn. "Supermakkelijk, maar soms moeten je ouders erbij helpen", zegt Miljuschka in de promovideo. "De volledige opbrengst gaat naar onderzoek toe." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka over epilepsie dochter: 'Sterf beetje bij elke aanval'

Epilepsie is een onderwerp dat Miljuschka nauw aan het hart ligt, omdat Felina het sinds haar derde levensjaar heeft. Op social media praat de foodie er open over. 'Iedere aanval is een aanslag op haar gezondheid, ons gezin en ik als moeder heb iedere keer het gevoel dat ik een beetje van binnen sterf', schreef ze onlangs nog op social media. 'De problematiek rondom deze ziekte is voor velen onbekend. Maar het kan iedere aanval verkeerd aflopen.'

Voor 23,95 euro kun je het boek hier bestellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka vindt thuisscholing voor dochtertje 'best wel complex'

Ook met haar moeder heeft Miljuschka een bijzondere band. In gesprek met RTL Boulevard vertelt ze geëmotioneerd over haar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!