Maxime Meiland Beeld © Talpa/Wessel de Groot

Maxime Meiland heeft nieuwe hagelwitte tandjes

19 april 2021 15:44

Het lijkt er zo langzamerhand bij te horen dat je als bekende Nederland je tanden laat bleken. Ook Maxime Meiland (25) kan zich nu in het rijtje van onder anderen Dave Roelvink (27) en haar vader Martien Meiland (59) scharen.

"Lekker nou dat het ook weer helemaal recht is van onder"

Op de Instagram-pagina van de tandarts die Maxime heeft geholpen aan een stralend witte lach, staat een voor- en nafoto van Maximes tandjes. De tandarts deelt ook een video van net na de behandeling. De Meiland-telg is bijzonder onder de indruk van het resultaat.

Bij het zien van haar nieuwe glimlach is ze helemaal onder de indruk. "Oh wauw, oh mooi. Ja, heel goed. Lekker nou dat het ook weer helemaal recht is van onder. Ja, heel mooi. Heel natuurlijk, ja."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland hint op geslacht tweede kindje

Maxime maakt in maart aan de wereld bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. Later heeft haar grote liefde Leroy nog een verrassing voor haar ouders, Martien en Erica. En van die verrassing worden de grootouders van het nog ongeboren kindje behoorlijk emotioneel. In de video hieronder zie je er meer over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime en Leroy 'in vuur en vlam' na blunder op de wc

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!