Beeld © ANP

Gert Verhulst is opener dan ooit: 'Had ik sneller moeten doen'

21 april 2021 07:34

Gert Verhulst (53) is al sinds jaar en dag een grote naam in televisiewereld. Dat brengt met zich mee dat er ook jarenlang is geschreven over het liefdesleven van de Studio 100-baas. Zo gingen de geruchten dat hij er relaties op nahield met K3-zangeressen Karen Damen (46) en Josje Huisman (35). In gesprek met 'Nieuwe Revu' blikt Gert hierop terug.

"Als je niks over je privéleven vertelt, gaan mensen speculeren"

Jarenlang gingen er de verhalen dat Gert het meer dan gezellig had met Karen en Josje. "Als je niks over je privéleven vertelt, gaan mensen speculeren", aldus de televisiemaker in gesprek met Nieuwe Revu. Waar Gert zijn privéleven eerst verborgen hield voor veel mensen, is hij daar nu juist veel opener over. Sterker nog, zijn gezin werd vorig jaar gevolgd voor een real life soap. Gert denkt dat de kijker zijn familie verrassend normaal vindt.

"We liggen echt niet de hele dag in een bad met champagne. Misschien valt het ze zelfs wel een beetje tegen dat ik 's ochtends ook chagrijnig ben als er geen brood in huis is en dat er niet is opgeruimd, want iedereen denkt ook dat wij hier allemaal personeel hebben rondlopen, wat niet zo is."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gert Verhulst kreeg 'te weinig erkenning' voor zijn Studio 100-hits

Gert vond het voor lange tijd moeilijk om veel van zichzelf te laten zien, omdat hij voor zijn gevoel 'uit een andere tijd komt'. "Als ik me tijdens mijn werk versprak of een taalfout maakte, kreeg ik direct een blauw briefje met een terechtwijzing in mijn postvak. Dat staat heel ver af van op tv in je onderbroek je tanden poetsen. Achteraf gezien had ik dat keurslijf natuurlijk veel sneller moeten loslaten, maar dat zat er zó in."

Het lijkt erop dat Gert dat keurslijf inmiddels helemaal verloren is, want binnenkort starten de opnames voor weer een nieuw seizoen De Verhulstjes. "Althans, zolang de kijker het leuk vindt. Als die afhaakt, is het morgen gedaan. Zo simpel is dat in de tv-wereld."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gert Verhulst over het ontstaan van Samson: "Mijn bazen vonden het maar vreemd"

Gert is naast de bedenker van Kabouter Plop en Samson & Gert, ook het creatieve brein achter K3, waarvoor hij op zoek is naar een derde lid. In de video hieronder vertelt Gert dat echt iedereen kan auditeren voor K3, maar vooral waaróm dat zo is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!