Beeld © ANP

Mascha Feoktistova wil rust van Moederhart-moeders

21 april 2021 11:27

Begin maart is Moederhart opgericht, een organisatie waar duizenden bezorgde moeders zich bij hebben aangesloten, waaronder ook bekende moeders zoals Doutzen Kroes (36) en Lieke van Lexmond (39). De organisatie richt zich tegen de coronamaatregelen en vaccins. Online krijgen veel bekende moeders die de beweging niet steunen persoonlijke berichten van aanhangers van Moederhart. En daar is Beautygloss-oprichter Mascha Feoktistova (33) goed klaar mee.

"We staan nou eenmaal lijnrecht tegenover elkaar"

Voor vrijwel iedere stad in Nederland is inmiddels een Moederhart-groep op Instagram te vinden. In de groepen delen moeders hun zorgen en bespreken de eventuele gevaren van vaccinaties. Zo zouden de coronavaccins 'experimenteel' en voor doden en miskramen kunnen zorgen. Iemand die de Moederhart-beweging niet steunt is Mascha Feoktistova, bekend van haar YouTube-kanaal Beautygloss.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mascha Feoktistova bekritiseerd om fulltime werken als moeder

Het blijkt dat Mascha met enige regelmaat persoonlijke berichten ontvangt van aanhangers van Moederhart, want op haar Instagram Stories doet ze een beroep om met die berichten te stoppen. 'Willen de antivax Moederhart-beweging mensen stoppen mij persoonlijke berichten te sturen?', schrijft Mascha. 'We staan nou eenmaal lijnrecht tegenover elkaar in onze visie.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mascha Feoktistova over gewichtsverlies: 'Wil geen trigger zijn'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!