Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens over OnlyFans-carrière: 'Wil ik dit eigenlijk wel?'

21 april 2021 13:44

Een aantal maanden geleden ging er een klein schokje door medialand toen Ferry Doedens (30) bekendmaakte een carrièreswitch te maken en besloot expliciete content te plaatsen op het platform OnlyFans. Op dat medium kunnen abonnees tegen betaling de spannendste foto's en filmpjes van Ferry bekijken, waarop er behoorlijk veel Ferry te zien is, zeg maar. We zijn inmiddels een tijdje verder en hoe gaat het nu met de oud-soapie?

"Bij mij moet de huur ook gewoon worden betaald"

Zelf had de acteur driekwart jaar geleden niet kunnen bedenken dat hij, zichzelf bevredigend, op het internet terug zou kunnen zien. "Maar bij mij moet de huur ook gewoon worden betaald", vertelt hij in Veronica Magazine. Ferry werd vlak voor zijn carrièreswitch de laan uitgestuurd bij Goede Tijden, Slechte Tijden, omdat hij zich niet aan de coronamaatregelen hield. Toen hij nog weinig opties overhad, besloot hij OnlyFans een kans te geven.

Vlak nadat Ferry besloot om expliciete content te maken, wist hij eigenlijk al dat mensen hem gingen herkennen. Ondanks dat hij zijn account afschermde voor Nederlanders en zijn naam veranderde naar Ferdinand Diego, wisten mensen al snel dat het wel degelijk de oud-soapie was die spannende filmpjes van zichzelf deelde.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens gaat op onderzoek uit: is er een leven na OnlyFans?

Vervolgens heeft Ferry een goed gesprek gevoerd met zijn moeder, waarin hij vertelde niet zo goed te weten waar hij mee bezig was. En dat hij onzeker was over zijn kapitaalkracht. "We hebben het er heel lang over gehad en haar conclusie was dat het misschien niet mijn slimste keuze was, in verband met mijn acteerwerk, maar dat het mijn keuze was en dat ze verder achter me stond. Mijn moeder is nog steeds trots op me."

Binnenkort verschijnt zijn eigen programma, genaamd Socials, Seks & Centen. Daarin kijkt hij terug op de keuzes die hij heeft gemaakt. "In de documentaire zie je duidelijk dat ik het ook allemaal niet precies weet. Hoe lang wil ik zo’n account op OnlyFans hebben, wil ik dit eigenlijk wel, ben ik iemand die past op OnlyFans, waarom doe ik dit?" 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Met déze OnlyFans-hunks maakt Ferry Doedens sexy content

Aanvankelijk was er behoorlijk wat commotie rondom de carrièremove van Ferry. Inmiddels geeft de acteur daar geen ruk meer om. In de video hieronder geeft hij daar een uitgebreidere toelichting over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!