Katie Price en haar vriend Carl Woods Beeld © Getty Images

Vierde keer is scheepsrecht? Katie Price gaat weer trouwen

21 april 2021 16:50

Katie Price (42) wandelt binnenkort voor de vierde keer naar het altaar! De tv-persoonlijkheid is namelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriend Carl Woods (31). Dat verklapt ze aan de Britse tabloid 'OK! Magazine'.

"Ik ben helemaal gek op hem"

Het leek er al een tijdje op, maar nu is het officieel: Katie en haar Carl gaan het officieel maken! "We hebben het er vaak over gehad, dus ik wist dat 'ie het ging vragen. Ik wist alleen nog niet wanneer", vertelt het glamourmodel aan OK! Magazine. "Het was prachtig. Carl vroeg mijn moeder en vader om hun toestemming en ook mijn zoon Junior." Katie en haar aanstaande echtgenoot leerden elkaar 10 maanden geleden tijdens de lockdown kennen en zijn sindsdien onafscheidelijk. "Ik ben helemaal gek op hem", voegt ze toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katie Price hint op zesde zwangerschap: 'Dit is het beste gevoel'

Katie heeft zelfs al meermaals uitgesproken graag nóg een kindje te willen met Carl. Ze kreeg haar oudste zoon Harvey (18) met haar toenmalige vriend Dwight Yorke. Uit haar huwelijk met Peter Andre, wat in 2009 op de klippen liep, kreeg ze dochter Princess (13) en zoon Junior (15). In 2010 gaf ze het jawoord aan Alex Reid, maar na twee jaar huwelijk hield ze het voor gezien. Kieran Hayler leek in 2013 de ware te zijn en ook daarmee stapte ze in het huwelijksbootje. Met hem kreeg ze dochter Bunny (6) en zoon Jett (7). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katie Price 'moet kiezen wie zoon gaat verzorgen na haar dood'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!