Beeld © ANP

Rachel Hazes: 'Had op vijftiende seks met André Hazes'

21 april 2021 23:22

Rachel Hazes (51) had op haar vijftiende voor het eerst seks met André Hazes sr. Ze paste destijds op zijn zoon Melvin toen de destijds 34-jarige zanger haar slaapkamer binnenkwam. Dat onthulde de weduwe van André in de tweede aflevering van de AVROTROS-documentaire 'Kleine Jongen'.

"Het is me echt overkomen"

Volgens Rachel gebeurde het op een avond dat Andrés eerste vrouw Ellen Wolf niet thuis was. "Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden", zei Rachel. "André kwam op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt seks gehad de eerste keer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verloofde Roxeanne reageert op Hazes-docu: 'Geen contact geweest'

De hele situatie overviel Rachel destijds, zo kijkt ze terug. "Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen."

Rachel trouwde uiteindelijk op haar 21e met André.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

AVROTROS en producent zeggen niets meer over Hazes-docu

De eerste aflevering van de docureeks zorgde vorige week nog voor een hoop ophef. Dochter Roxeanne (28) werkt er niet aan mee, en is boos. Dat is vanwege privébeelden die zijn uitgezonden waar ze nadrukkelijk géén toestemming voor heeft gegeven. In de video hieronder zie je wat er precies gebeurde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!