Katja Schuurman en Sammie Beeld © ANP

Emotionele Katja Schuurman zet jarige dochter in het zonnetje

22 april 2021 11:48

Katja Schuurman (46) staat deze donderdag stil bij een speciale gelegenheid: het is namelijk de elfde verjaardag van haar dochtertje Sammie! En dat die zo snel opgroeit, lijkt er behoorlijk in te hakken bij de presentatrice.

"Wat word je snel groot..."

Zo schrijft ze bij onderstaande foto's: 'Gefeliciteerd lieve Sammie! Wat word je snel groot...', inclusief een paar rode hartjes. Op de kiekjes zien we enkele zoete momenten van Sammie, van vroeger naar nu.  

Veel volgers, waaronder ook enkele bekende Nederlanders, reageren op de post. Zo schrijft Anna Nooshin: 'Zulke heerlijke foto’s' en laat Lieke van Lexmond weten: 'Kleine lieve engel is het!' Verder feliciteren onder anderen Jim Bakkum, Romy Monteiro en Bridget Maasland de jarige jet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja wil nooit meer gekwetst worden door haar familie: 'M'n man was dood en ik deed alles fout'

Afgelopen zomer beviel Katja van haar tweede dochtertje, Coco Loulou. Het is haar eerste kindje samen met man Freek van Noortwijk. De bevalling was bepaald geen pretje, zo vertelde ze afgelopen december: ""Het was zó heftig. Ik zat kotsend in bad van de pijn", aldus de brunette in de podcast #METZNALLEN van Gwen van Poorten

"Het duurde uiteindelijk vijf uur, maar dat weet je niet. Ik dacht: als dit 24 uur duurt... dat is een hel. Al was het voor een paar uur ook best wel een hel. Ik dacht alleen maar: trek haar er dan uit!" Een morfinepomp werd voorgesteld, wat de presentatrice accepteerde. Maar een ruggenprik bleef ze weigeren. "Ik wilde geen ruggenprik, want dan kon ik niet persen."

Uiteindelijk kon Katja weer de rust vinden en besloot haar dochtertje in haar armen te visualiseren. "Toen was ze er binnen twee weeën uit", aldus Katja. "En ik kan nu nog voelen dat ze er uitging en dat had ik bij Sammie niet. (...) Dat is echt een kick." Meer over haar intense bevalling zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman steunt Bilal Wahib: 'Van kwade opzet is geen sprake'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!