Sylvie Meis en manager Marina Beeld © ANP

Manager Sylvie Meis boos vanwege geruchten huwelijk

22 april 2021 16:08

Ze lijken de woordvoerder van Sylvie Meis (43), Marina, de strot uit de komen: de geruchten dat het niet helemaal lekker zou lopen tussen Syl en haar man Niclas (42). Als 'Privé' Marina aan de tand voelt over de roddel schiet ze enigszins uit haar slof. Maar ondanks dat ze van haar eigen woorden schrikt, blijft ze daarachter staan.

"Het is allemaal bullshit!"

In Duitsland gonst het van de geruchten over scheurtjes in het huwelijk van Sylvie en Niclas. Hij zou gespot zijn op een app voor getrouwde stellen terwijl anderen beweren dat het huwelijk alweer voorbij is. De presentatrice ontkent alles. Op Instagram zei ze vorige week: "Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd", terwijl ze haar trouwring liet zien. Ook het feit dat de twee nauwelijks samen op social media te zien zijn, kon ze uitleggen: "Het gaat prima met mijn echtgenoot. We willen onze carrières niet mixen, want we willen onze liefde beschermen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis viert 43ste verjaardag als een ware prinses

En nu reageert dus ook haar woordvoerder Marina op de geruchten. "Het is allemaal bullshit!" briest ze bij Privé. Het blad schrijft dat ze zelf schrok van haar reactie, om vervolgens toch namens Sylvie te laten weten 'best zo geciteerd te mogen worden'. 

Sylvie en Niclas gaven elkaar deze zomer het ja-woord. Het is voor de presentatrice het tweede huwelijk; eerder was ze getrouwd met Rafael van der Vaart.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie verklaart absentie Niclas: 'Willen onze carrières niet mixen'

Bijna een half jaar na haar ja-woord aan Niclas in het romantische Florence was het tijd voor Sylvie tijd voor reflectie. In haar vlog werd ze nog een keer getransformeerd tot bruid en bespreekt ze samen met haar goede vriendin, visagist en bruidsmeisje Selena de ins en outs van de ultieme bridal-look:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!