Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique Westenberg deelt subtiele sneer uit op social media

23 april 2021 07:43

Na de liefdesbreuk met André Hazes (27) heeft Monique Westenberg (43) de therapeut van de sterren in de arm genomen. Op Instagram vertelt ze nu dat de sessies met Maartje tot zoveel inzichten leiden, dat ze genoeg personen kent die er ook van zouden opknappen als ze bij Maartje langsgaan.

"Maartje heeft mij zo veel meer inzichten gegeven in mijn overtuigingen, patronen en valkuilen"

'Afgelopen week heb ik heerlijk op de Veluwe doorgebracht', begint Monique haar bericht op Instagram. 'Deze dagen heb ik sessies van @masterinhappiness gevolgd. Maartje heeft mij zo veel meer inzichten gegeven in mijn overtuigingen, patronen en valkuilen.'

En dan komt het. 'Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen. Ik ben dankbaar dat ik door een lieve vriendin werd gewezen op Maartje', sluit Monique vervolgens af. Naar wie Monique precies refereert is onduidelijk, maar dat kunnen haar volgers ongetwijfeld zelf wel invullen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg laat weer van zich horen met aandoenlijke foto

Monique heeft het zwaar nadat de vader van haar kind een punt achter de relatie zette. Vlak nadat André vertrok, luchtte ze haar gebroken hart in haar column voor het blad Vriendin. "Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag", schreef ze toen.

Ondertussen heeft André opnieuw het liefdesgeluk gevonden bij de 25-jarige Sarah van Soelen. Na de breuk trok hij bij haar familie in, waarna de vonk tussen hen is overgesprongen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!