Martien Meiland Beeld © ANP

Martien Meiland over Leroy: 'Hij is echt een vader voor Claire'

23 april 2021 13:14

Fans kunnen hun hart ophalen, want vanaf vanavond is Martien Meiland (59) maar liefst vier dagen in de week primetime op de buis. In een interview met 'AD' vertelt de flamboyante kasteelheer over zijn drukke bestaan en natúúrlijk komt ook even zijn familie ter sprake, nu hij voor de tweede keer opa wordt: 'Leroy is echt een vader voor Claire.'

"Er komt vast een dag dat mensen denken: het is toch niet meer zo leuk met Martien. Dan trekken we de stekker eruit"

Martiens agenda stroomt nog net niet over, maar dat is bewust, vertelt hij aan de krant. "Toen ik vroeger een winkel had, begrepen mensen niet waarom ik zeven dagen werkte. Maar stilstand is achteruitgang. Ik wil doorpakken." En eerlijk is eerlijk: zijn bankrekening wordt er aardig door gespekt. Het geld maakt gelukkig, maar alleen als hij er iets blijvends voor koopt. "Uit eten gaan boeit ons niet", zegt hij. "Als ik de rekening zie en besef dat ik de volgende morgen naar de wc ga en alles weg is, hoeft het van mij niet. Maar woongenot is wel belangrijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers herkennen Maxime Meiland bijna niet bij fotoshoot

Of hij bang is dat zijn populariteit op een gegeven moment afneemt? "Er komt vast een dag dat mensen denken: het is toch niet meer zo leuk met Martien. Dan trekken we de stekker eruit en ga ik niet in een hoekje zitten huilen. Zo simpel is het echt, waarschijnlijk omdat we de bekendheid nog steeds niet gewoon vinden."

Als Martien wordt gevraagd naar zijn toekomstige tweede kleinkind, leeft 'ie helemaal op. "Leroy is zo lief voor Claire. Hij is echt een vader voor haar. Ik hoop dat Montana en Dirk ook een gezin stichten." En met zijn liefdesleven? "Een partner voor mij, dat zien we dan wel weer. Ik ben gelukkig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes verzoenen zich met Nadège na felle ruzie

Martien en Erica verhuizen binnenkort van Hengelo terug naar Noordwijk. Je ziet er alles over in onderstaande video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!