Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay: 'Ik heb geen fillers nodig'

23 april 2021 14:47

Patricia Paay doet met haar 72 jaar niet onder voor haar 30-jarige dochter Christina. In de nieuwste editie van het tijdschrift 'LINDA.' doet de zangeres nu al haar schoonheidsgeheimen uit de doeken.

"Gelukkig heb ik de Griekse genen en ronde Paaywangetjes van mijn moeder"

Patricia vertelt in het blad dat ze zich tijdens haar jeugd (en nu nog steeds) nooit heeft uitgehongerd, en altijd al slank van zichzelf was. "Ik snoepte nooit en voedsel was van betere kwaliteit. Je kon ook nog niet op elke straathoek smikkelen zoals nu", vertelt de 72-jarige. Dat betekent niet dat ze het niet belangrijk vindt om haar figuur een bepaalde richting op te sturen. Daarom begint de televisiediva elke ochtend met rek- en strekoefeningen op haar gymmatje. "Blijven bewegen vind ik belangrijk", aldus Patries.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay doet gooi naar nieuwe job: 'Jureren is allerleukst'

Je kan nog zoveel rekken en strekken, op een gegeven moment wordt de tijd toch zichtbaar in je gezicht. Geen enkel probleem voor de zangeres. Patricia wil haar gezicht absoluut niet veranderen, hoogstens een paar jaar terugdraaien. "Gelukkig heb ik de Griekse genen en ronde Paaywangetjes van mijn moeder. Die hebben geen fillers nodig."

Haar dochter liet wel al een beetje botox zetten 'om het verouderingsproces te vertragen', biecht ze op in het tijdschrift van Linda de Mol. "Vet dat het kan", aldus de 30-jarige. Christina vertelt in het interview ook over de band met haar vader, Adam Curry. Vanwege alle coronamaatregelen ziet ze hem momenteel niet veel. "Dat ik daardoor niet naar mijn vader kan, vind ik heel erg. De avondklok is beperkend. Nu de wereld in de fik staat, kan ik mijn tijd maar beter gebruiken om mijzelf iets nieuws te leren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica komt tot pijnlijke conclusie: 'Lijk op Patricia Paay'

Het is geen makkelijk jaar geweest voor Patries. RTL Boulevard sprak met haar over de moeilijk periode, bekijk die video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christina Curry en vriendin gaan uit de kleren voor pikante shoot

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!