Henk Krol Beeld © ANP

Henk Krol doet goede zaken: B&B bij opening direct volgeboekt

23 april 2021 18:40

De bed & breakfast van Henk Krol (71) is bij de opening op 1 mei volledig volgeboekt. Dat laat de oud-politicus weten op Twitter. Hij deelt ook een aantal foto's van het verblijf in de bossen bij het Brabantse Best, waar RTL Boulevard eerder deze week ook al een kijkje mocht nemen.

"Na de golf van publiciteit de afgelopen dagen kan ik met trots melden dat alle 14 kamers van onze B&B op de dag van de opening compleet volgeboekt zal zijn"

'Na de golf van publiciteit de afgelopen dagen kan ik met trots melden dat (als er geen annuleringen komen) alle 14 kamers van onze B&B op de dag van de opening (1 mei) compleet volgeboekt zal zijn', schrijft Henk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Krol oogst bakken kritiek na optreden in BEAU

Henk stapte onlangs uit de politiek nadat hij niet in de Tweede Kamer was herkozen. De oud-politicus krijgt mogelijk binnenkort zijn eigen reallifesoap. "Het is de bedoeling dat de camera gaat volgen hoe het met onze bed and breakfast gaat, en dat ik hier leuke gasten ontvang met wie ik goede gesprekken ga voeren", zei hij toen in De Telegraaf. Het is nog niet bekend bij welke omroep de nog titelloze show te zien moet zijn. "We gaan volgende week een pilot opnemen. Ik ga onder meer zeepjes kopen voor de gasten, heel leuk."

De B&B-eigenaar kondigde recent ook aan dat hij binnenkort met zijn grote liefde Aldo gaat trouwen. Henk was een van de pioniers die decennialang de weg plaveide voor de openstelling van het huwelijk voor partners van hetzelfde geslacht. Onlangs was het twintig jaar geleden dat in Amsterdam de eerste gay koppels ter wereld elkaar het jawoord konden geven.

RTL Boulevard mocht deze week al een bezoekje brengen aan de B&B van Henk. Je bekijkt het hieronder:

Binnenkijken bij de gloednieuwe B&B van Henk Krol

00:50
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie pakt Henk Krol stevig aan in Ranking The Stars

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!