Frans en Mariska Bauer Beeld © ANP

Frans en Mariska Bauer na dertig jaar nog altijd niet uitgepraat

24 april 2021 08:40

Hoewel Frans (47) en Mariska Bauer (45) al dertig jaar een stel zijn, zijn de twee nog verre van uitgepraat. De zanger en zijn vrouw zien dat als een van de geheimen van hun relatie, vertellen ze in het 'Algemeen Dagblad'.

"We hebben discussies, maar maken ook zoveel lol met elkaar"

"We praten de hele dag. Als het een minuut stil is, is het lang. We hebben discussies, maar maken ook zoveel lol met elkaar", zegt Mariska. Frans is het daarmee eens: "Maar het echte geheim is natuurlijk dat een: Mariska altijd gelijk heeft en twee: als ze het niet heeft, ik haar gelijk gééf. Dat heeft geresulteerd in dertig prachtige jaren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bauers zijn enorm hecht: 'Bewijs dat we het goed doen'

Het koppel werkt ook graag samen en maakte meerdere reisprogramma's, terwijl reizen niet iets was wat ze vroeger deden. "Ik ben met mijn ouders ooit één keer met de caravan naar Enkhuizen geweest. Kamperen bij de boer. We deden dagjes uit. Naar de Efteling, Blijdorp, Madurodam. Nieuwsgierig naar andere landen waren we natuurlijk wel, zeker als mijn oom en tante terugkwamen van vakantie in Frankrijk. Zagen we dia's van de Eiffeltoren, de bergen, zo mooi", vertelt Frans.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Bauers vieren vandaag feest: 'Ben zo trots op hem'

Voor de serie Bestemming Onbekend, vanaf woensdag te zien op RTL 4, reizen de Bauers naar plekken die ze nog niet kenden in Nederland en in het buitenland. "Het mooie van dat programma was dat we niet wisten waar we terechtkwamen. Het doel is om mensen te leren kennen die op een andere manier in het leven staan dan wij", vertelt Mariska.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer reageert op blunder Beau: 'Een onbedoelde fout'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!