Beeld © Instagram @daveroelvink

Dave Roelvink wordt vader: 'Eindelijk mogen we het vertellen'

25 april 2021 15:30

Dries Roelvink (62) wordt weer opa! Oudste zoon Dave (27) en zijn jeugdliefde Jazzlyn zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat laat de Roelvink-telg weten via Instagram.

"Eindelijk mogen we het vertellen: begin november krijgen we ons eerste kindje"

Dave kan het zelf ook nog helemaal geloven dat hij in november vader wordt. Als zijn vriendin hem het goede nieuws vertelt door een speentje te verstoppen in zijn bakje yoghurt, heeft hij dan ook even tijd nodig om het allemaal tot zich te nemen. Zo is te zien in de korte video die hij deelt bij het heugelijke nieuws.

Maar inmiddels is het helemaal ingezonken. 'Ik word vader! Eindelijk mogen we het vertellen: begin november krijgen we ons eerste kindje', schrijft hij dolgelukkig bij de post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink leefde een leeg bestaan, maar heeft roer omgegooid

En er is nog meer goed nieuws: de zwangerschap heeft er ook voor gezorgd dat broertjes Dave en Donny de strijdbijl hebben begraven. Donny poseert dan ook trots met de aanstaande vader en reageert dankbaar onder de post. 'Love you gabber', schrijft Dave vervolgens weer op zijn beurt.

Het wordt het eerste kindje voor Dave en zijn vriendin Jazzlyn, die ongeveer weer een jaar samen zijn nadat ze in 2015 uit elkaar gingen. "De wonderen zijn de wereld nog niet uit", vertelde Dave eerder aan RTL Boulevard. "Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten."  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink geniet van avondje alleen en volgt 'aardbeiendieet'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!