Koningsdag Beeld © ANP

Artiesten treden op vanuit diverse steden voor 538 Koningsdag

26 april 2021 10:27

De artiesten die dinsdag optreden op 538 Koningsdag doen dat vanaf verschillende locaties in Nederland. Dat maakte Frank Dane (39) maandag bekend in zijn ochtendshow op de radiozender. Onder meer Davina Michelle (25), Maan (24) en Kriss Kross Amsterdam zijn te horen vanuit verschillende plekken.

"Ik sta op een te gekke plek in Haarlem, op het dak van een garage"

Zo zingt Davina Michelle vanuit de watertoren in Utrecht en treedt Maan op vanaf een dakterras in de binnenstad van Haarlem. "Ik sta op een te gekke plek in Haarlem, op het dak van een garage, dus dat wordt volgens mij spectaculair. Ik zal dus vooral even intunen op TV 538, dan kun je het ook zien. Daar gaan we de set spelen die we anders op 538 Oranjedag in Breda hadden gedaan", vertelt zangeres Maan over haar optreden tijdens De 538 Ochtendshow.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hannelore Zwitserlood vertrekt bij Radio 538

Kriss Kross Amsterdam is te horen vanaf het strand van Monster en Lucas & Steve treden op voor de skyline van Rotterdam. De andere 538 Koningsdag-artiesten als Chef'Special, Armin van Buuren, Wolter Kroes, Donnie & Frans Duijts treden live op vanuit de 538-studio.

Deze optredens zijn deels een vervanging van de afgelaste 538 Oranjedag. Vorige week werd bekend dat het testfestival, dat zou plaatsvinden in Breda met 10.000 man publiek, geen vergunning kreeg van de gemeente. Traditiegetrouw staat de zender op 27 april volledig in het teken van Koningsdag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze artiesten treden op bij alternatieve 538 Koningsdag

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!