Beeld © ANP

Bevallen Marlijn Weerdenburg stelt zoontje voor aan de wereld

26 april 2021 11:57

De beschuit met muisjes mogen rond in huize Weerdenburg, want Marlijn (38) is bevallen van haar tweede zoon. Op Instagram stelt ze hem voor met een eerste foto.

"Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie"

De actrice is op 23 april 2021 bevallen van Sammie Johan Willempje Broers. 'Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie', schrijft ze bij het bericht. Daarmee doelt Marlijn op het feit dat ze onlangs afscheid van haar moeder heeft moeten nemen na een kort en plotseling ziektebed. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Marlijn Weerdenburg: 'Ik voel me geweldig goed'

'Begin januari kwam het idee naar boven om, op het moment dat wij ons eigen grootse cadeau zouden krijgen, jullie een soort virtueel muzikaal geboortekaartje te 'sturen'. Ik schreef met @izalinecalisterofficial een liedje voor onze nog ongeboren baby Sammie en ging in maart de studio in', schrijft Marlijn verder.

'Daarna stortte mijn wereld in en verloor ik mijn moeder. Hoe vervreemdend om een liedje als dit, uit te brengen. Van toen alles nog normaal was. En toch doe ik het. Mijn moeder had het zo gewild. Ze was mijn grootste fan en zou willen dat ik mijn zoon zou eren. Dus bij deze mijn single: Sammie. Over het grote wachten met een baby’tje in je buik.' Het nummer is onder andere te beluisteren via Spotify. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marlijn Weerdenburg vecht voor erkenning

Vorige maand kwam er ook een andere droom van Marlijn uit...

Grote droom Marlijn komt uit

04:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!