Ingmar Schrama Beeld © ANP

Voormalig GTST-actrice Ingmar Schrama laat van zich horen

26 april 2021 17:44

Voormalig 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-actrice Ingmar Schrama (35) heeft op social media na een lange stilte weer van zich laten horen. Ze heeft enkele jurkjes in de uitverkoop gezet, zo is te zien op social media.

"Ik moest van de week aan je denken en plots ben je er weer"

'Ik verkoop mijn jurken. Maat S en splinternieuw. Stuur je een berichtje als je geïnteresseerd bent? Liefs', is te zien in haar Instagram Stories. 

Ook deelt ze een foto op haar pagina, waarbij ze alleen 'liefs' schrijft. 'Ik moest van de week aan je denken en plots ben je er weer. Hoop dat alles goed met je gaat', reageert een volger. Ook anderen reageren dat ze blij zijn haar weer actief te zien op haar Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers GTST zitten niet te wachten op Carice van Houten

Ingmar speelde van 2003 tot 2017 de rol van Sjors Langeveld in GTST, maar stopte onverwachts in 2017 vanwege een burn-out. Vervolgens keerde ze niet meer terug naar Meerdijk en nam actrice Melissa Drost de rol van Sjors definitief over. 

Na haar GTST-exit is er nog maar weinig van haar in de media vernomen. Wel liet ze twee jaar geleden nog het volgende weten in een statement: 'Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder', zegt Ingmar. 'Ik ben heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven. Het is een intense, maar juiste beslissing. Ik verheug me nu op een nieuwe fase waarin ik andere talenten kan ontdekken en ontwikkelen.' 

Wat Ingmar nu precies doet in haar dagelijks leven, is onbekend. Wel geeft ze haar volgers sporadisch een inkijkje in haar leven, zoals hieronder te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Melissa Drost: 'Truttige rol in GTST stond mij tegen'

Inmiddels is Melissa, die de rol van Sjors op zich nam, ook niet meer te zien in de populaire soap. Onlangs liet ze in een interview met Özcan Akyol weten voorlopig wel even klaar te zijn met 'truttige' rollen. "Ik word vaak gekozen voor dat soort veilige rollen. Misschien door mijn voorkomen. Ik snap het ergens wel, maar het is wel jammer dat je zo gauw in Nederland in zo'n hokje zit en daar nooit meer uitkomt."

Wat de kijkers niet zien is de 'duistere persoon' die ze naar eigen zeggen is. "Ik ben stoerder en interessanter dan ik nu kan laten zien." Iets wat haar ten tijde van haar Meerdijk-periode dwarszat. "Dat was óók vrij truttig. Het ging me tegenstaan. Het was alleen maar thee zetten, de was opvouwen en huilen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!