Beeld © SBS6 / Talpa

Maxime Meiland en Leroy onthullen geslacht van hun kindje

26 april 2021 21:28

In de aflevering van 'Chateau Meiland' van maandagavond hebben Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy Molkenboer (29) het geslacht van hun nog ongeboren kindje onthuld. Vader Martien (59) hield het niet droog. En natúúrlijk was er ook rondom de genderrevealparty weer genoeg drama te beleven, zoals het de Meilandjes betaamt.

"Ik zei het toch?"

Vader Martien is vooraf al bijzonder nerveus. "Ik vind het zo spannend", vertelt hij. "Gillen gaan we sowieso." Het feestje begint in eerste instantie met een flinke domper, als Maxime er achter komt dat de bakkerij haar taart niet volgens opdracht heeft gedecoreerd. "Ik ga daar nooit meer heen naar die bakker, dit is natuurlijk belachelijk", foetert Maxime. De taart is namelijk niet met muisjes, maar met vruchtjes versierd. Maxime moet er bijna van huilen. "Ik vind het zo stom."

Terwijl vader Martien de gevoelens van zijn dochter onderschrijft, is het Erica die alle ophef rondom de taart niet snapt. "Het is toch prima? Het gaat om de vulling."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stralende Maxime Meiland pronkt voor het eerst met haar babybuik

Maxime zelf denkt dat ze opnieuw zwanger is van een meisje, ze kreeg met een andere man eerder al dochtertje Claire. "Jij zegt dat het een meisje wordt en de vorige keer had je ook gelijk, dus ik ga helemaal van jou op aan", zegt ze tegen Martien. Erica denkt daarentegen dat haar tweede kleinkind een jongetje is.

Uiteindelijk wordt de taart aangesneden en blijkt het toch dat Maxime en Leroy een meisje krijgen. Vervolgens is de hele familie tot tranen geroerd. En Martien, die bleek achteraf weer gelijk te hebben. "Ik zei het toch?"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Martien Meiland over Leroy: 'Hij is echt een vader voor Claire'

Maxime heeft ook al lang en breed nagedacht over de bevalling van haar tweede kindje. Zo hoopt ze dat Erica haar bijstaat tijdens de bevalling. In de video hieronder vertelt Maxime meer over haar zwangerschap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!