Beeld © ANP

Janice ziedend op Donny na schoonmaakblunder: 'Heb het gehad'

26 april 2021 20:24

Donny Roelvink (22) was er al bang voor, maar zijn angst is realiteit geworden. Zijn vriendin Janice Blok (29) is flink kwaad nadat Donny de eettafel én salontafel om zeep heeft gebracht.

"Ik laat je één dag alleen"

Eerder vandaag deelde Donny beelden op zijn Instagram Stories waarop te zien was dat hij vetreiniger op de eettafel en salontafel bij hem en Janice thuis had aangebracht. Dat zorgde vervolgens voor flinke vlekken op de tafels die Janice prachtig vindt. "Ze is er helemaal weg van." In blinde paniek vroeg Donny zijn volgers om hulp, maar hij maakte nóg een fout: hij ging met een schuursponsje over de tafel heen.

Inmiddels zijn er beelden opgedoken van het moment waarop Janice thuis arriveert en tot haar grote schik de vernielde tafels ziet. Daarop is te zien hoe ze haar liefje vernietigend aankijkt. "Ben je boos?" vraagt Donny vervolgens. "Wat heb je gedaan? Wat is dit?" vraagt Janice hem. "Ik laat je één dag alleen. En dit is wat je me flikt?" Vervolgens besluit Janice het pand te verlaten. "Kom, we gaan", zegt ze tegen haar hondje. "Ik ga weg. Ik ben het helemaal zat."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donny Roelvink begaat grote fout: 'Janice gaat me vermoorden'

De beelden van Donny die probeert de vernielde tafels tóch schoon te krijgen zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!