Britney Spears Beeld © Getty Images

Groot nieuws in rechtszaak Britney Spears: popster spreekt zelf

28 april 2021 01:08

Spraakmakend nieuws in de zaak Britney Spears (39). De zangeres zal op 23 juni zelf spreken voor de rechtbank over de zaak rondom het curatorschap van haar vader Jamie. Dat heeft haar advocaat Sam Ingham laten weten tijdens een zitting op dinsdag. Dit meldt 'Page Six'.

"Mijn cliënt heeft gevraagd om gehoord te worden"

"Mijn cliënt heeft gevraagd om gehoord te worden door de rechtbank en zou dat graag op korte termijn doen", aldus Ingham. Wat de 39-jarige popster wil delen maakte de advocaat niet bekend, maar dat het gaat om de status van het curatorschap is duidelijk. De rechter gaf gehoor aan Britneys vraag en heeft bepaald dat ze op 23 juni om half twee 's middags lokale tijd haar zegje kan doen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuwe BBC-documentaire over Britney Spears bijna te bekijken

Spears is al tijden verwikkeld in een zaak met haar vader, die ze het liefst als curator laat verwijderen. Vooralsnog heeft hij, samen met het bedrijf Bessemer Trust, haar financiën in handen, waar tijdelijk curator Jodi Montgomery Britney als persoon 'bewaakt'. Het is voor het eerst in jaren dat Britney zelf in de rechtbank verschijnt. De afgelopen jaren vertegenwoordigde haar raadsman haar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!