Beeld © ANP

Anna Nooshin gestopt met vloggen: 'Mijn leven niet waardig genoeg'

28 april 2021 08:48

Een tijdje lang was Anna Nooshin (34) niet weg te slaan van welk beeldscherm dan ook. Ze presenteerde programma's en maakte vlogs over haar dagelijks leven via YouTube. Maar met dat laatste is Anna gestopt. Ze heeft de behoefte niet meer om zichzelf iedere dag van haar leven te filmen, vertelt ze aan 'Glamour'.

"Inmiddels vlog ik niet meer"

"Inmiddels vlog ik niet meer, omdat ik mijn leven daar niet elke dag waardig genoeg voor vind", aldus Anna tegen Glamour. De influencer vindt zichzelf sowieso niet iemand die graag dingen deelt. Anna sluit ook niet uit dat ze naar de achtergrond verdwijnt als ze wat ouder wordt. "Dat geeft ook minder druk."

Anna focust momenteel op haar eigen make-uplijn, die ze onlangs startte. Hoewel het nu wat stiller is op haar YouTube-kanaal, sluit ze niet uit dat ze in de toekomst weer meer video's gaat maken. "De grootste uitdaging aan dit werk is om mezelf creatief te blijven ontwikkelen en niet mee te gaan met vergankelijke trends. Dat lukt redelijk, maar ik heb ook momenten van twijfel. Doe ik wel het goede? Moet ik ook richting die trend gaan? Ik wil het graag goed doen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anna Nooshin lanceert beautymerk: 'Maakt niet uit welk budget je hebt'

Via social media ontving Anna behoorlijk veel haatreacties. En dat ging haar natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Sterker nog, Anna werd er onzeker van. Ze ging aan zichzelf twijfelen. "Ik moest mezelf ervan overtuigen: zij kennen me niet. Inmiddels kan ik er beter mee omgaan. Zolang mijn familie en vrienden weten dat ik een goed mens ben en ik dat zelf ook voel."

Anna is niet alleen een eigen make-uplijn begonnen, maar ook een eigen museum. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Anna Nooshin begint een heuse Instagram-museum

03:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!