Monica Geuze Beeld © ANP

Monica treft kwijtgeraakte dure Gucci schoenen aan in de kliko

28 april 2021 11:32

Monica Geuze (26) heeft een groot mysterie uit haar leven opgelost. Twee maanden geleden bestelde ze hele dure schoenen, van het merk Gucci. Het bedrijf waarbij ze de aankoop had gedaan hield vol dat de levering was bezorgd, maar Monica had geen schoenen. Inmiddels heeft Monica haar schoenen gevonden en ze deelt het opmerkelijke verhaal.

"Ik had ze besteld, maar vervolgens niet gekregen"

"Ik had ze besteld, maar vervolgens niet gekregen", begint Monica haar verhaal. Vervolgens had ze wel twintig mails gestuurd naar het bedrijf dat de schoenen verkocht. "Het waren ook echt boze mails. Maar zij hielden voet bij stuk, want in hun gegevens stond dat het pakketje was bezorgd en ontvangen." Dat trok Monica slecht. "Ik dacht: dit kan gewoon niet. Ik heb er 500 euro voor betaald, vervolgens komen ze nooit binnen. Ik was echt pissed." 

Toen beide partijen er eigenlijk net over uit waren dat Monica haar geld terug zou krijgen, werd ze gebeld door de leverancier van het pakketje, die met 'bewijs' kwam dat de schoenen wel degelijk zijn geleverd. "Ze stuurden een foto waarop te zien was dat het pakket voor mijn deur stond", legt Monica uit. Daar snapt de influencer niets van. "Dat doe je toch niet? Er zitten schoenen in van 500 euro. Waarschijnlijk is het gestolen, wat ik bijzonder asociaal vind. Echt gestoord." Later bleek ook nog dat de bezorger een handtekening van Monica had gefaket. "Terwijl ik niet getekend heb." 

Het hele drama zie je hier:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monica Geuze deelt ergernis: 'Als ik ergens schurfthekel aan heb'

Vervolgens heeft Monica een helder momentje. "Ik heb gewoon camera's hangen." Als de vlogger de beelden uiteindelijk terugziet, kan ze niet geloven wat er met het pakket is gebeurd. "Het is echt te bizar." Uiteindelijk is op de beelden te zien dat de bezorger inderdaad het pakket voor de deur zet, een foto maakt, en dat hij het pakket in de kliko gooit. Gelukkig heeft Monica haar kliko niet aan de straat gezet en is die al die tijd niet geleegd, waardoor ze haar schoenen nog terug heeft kunnen vinden, in de kliko dus.

Hoewel Monica het de bezorger flink kwalijk neemt, blijkt later toch dat hij goede bedoelingen had en er zelfs een briefje bij had gedaan. "Toch vind ik het nog steeds raar dat je een pakketje in de kliko gooit." Als Monica de schoenen uiteindelijk toch in haar handen heeft. "Ik heb ze gewoon. Ik ben er heel blij mee. Ik voel me schuldig, maar het is gewoon echt niet handig opgelost door het pakketje in de kliko te gooien. Ik vind het wel heel erg dat ik zo gemeen ben geweest."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Even binnengluren in de nieuwe miljoenenwoning van Monica Geuze

Naast de zorgen die Monica de afgelopen maanden heeft gehad om haar op mysterieuze wijze verdwenen schoenen, had ze ook genoeg andere dingen aan haar hoofd. Ze gaat namelijk verhuizen naar haar droomhuis, maar heeft ook grootse verbouwplannen. In onderstaande video vertelt Monica daar zelf alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!