Beeld © ANP

EOTB-kijkers merken op: 'Jørney lijkt heel erg op Yolanthe'

28 april 2021 12:31

Eens in de zoveel tijd duikt er iemand op die verdacht veel op een bekende Nederlander lijkt. Dit keer is dat Jørney, die meedoet aan het zevende seizoen van 'Ex On The Beach: Double Dutch'. De Nederlandse blondine heeft verdacht veel weg van een absolute A-ster: Yolanthe Cabau (36).

"Yolanthe heeft haar haar blond geverfd"

Kijkers van het programma kunnen er niet over uit hoeveel Jørney op Yolanthe lijkt. 'Yolanthe heeft haar haar blond geverfd en doet dit jaar mee aan Ex On The Beach: Double Dutch', schrijft iemand op Twitter. Iemand anders vraagt zich af of 'Jørney toevallig de zus van Yolanthe is'. 

Ook Jørney zelf is niet ontgaan dat kijkers van het realityprogramma vinden dat ze op Yolanthe lijkt. Op haar Instagram Stories deelde de blondine eerder al een post waarin fans aangaven dat ze vinden dat ze op Yolanthe lijkt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jørney uit EOTB sneert naar Shani: 'Schijnheilig en hypocriet'

Yolanthe zelf zal nog niet geattendeerd zijn op de looks van Jørney, gezien ze haar tijd vaak in het buitenland doorbrengt. Ze heeft het leven in Nederland namelijk grotendeels ingeruild voor een leven in Los Angeles. In de video hieronder vertelt Yolanthe hoe ze haar tijd daar doorbrengt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanthe Cabau over plastische chirurgie: 'Er is zo veel mogelijk'

Zó ziet het leven van Yolanthe eruit in Los Angeles

05:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!