Beeld © ANP

Dave Roelvink baalt van slecht weer: 'Eén dag terras gehad...'

29 april 2021 14:57

Dave Roelvink (28) heeft er flink de pest in dat we in Nederland, welgeteld één dag na het heropenen van de terrassen, meteen - laten we netjes blijven - niet zulk lekker weer te pakken hebben.

"Wat een ellende"

Dave zit samen met zijn Jazzlyn, met wie hij binnenkort een kindje verwacht, lekker thuis op de bank. Als hij naar buiten kijkt, wordt Dave aardig treurig van het sombere weer dat boven Nederland hangt. Extra balen natuurlijk, omdat de terrassen eindelijk weer open mogen. Dave hoeven we in ieder geval niet te bellen om op het terras plaats te nemen vandaag. Die blijft lekker binnen, maar baalt wel. "Hebben we één dag terras gehad...", zegt Dave op zijn Instagram Stories. "Wat een ellende."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Aanstaande vader Dave Roelvink: 'Hebben al een aantal namen'

Iets anders dat Dave aanstipt is de uitspraak van Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), gisteravond in BEAU. Volgens Kuipers heeft de avondklok namelijk geen enkel effect gehad op de ziekenhuisopnames. Daar kan Dave met zijn hoofd niet bij. "En die avondklok heeft geen zin gehad", zegt hij geïrriteerd. "Maandenlang die avondklok."

In BEAU zei Kuipers het volgende: "Bij de invoering van de avondklok was de berekening dat het 10 procent zou verminderen. Als je kijkt naar het beloop van de ziekenhuisopnames in de tijd, zagen we zowel bij de invoering als bij het opschuiven geen enkel effect." Toch benadrukt de voorzitter van het LNAZ dat de avondklok niet voor niets is geweest. "Het is een ongecontroleerd experiment. En je moest iets doen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink koopt biologische pijnboompitten: 'Zes euro? WTF!'

Terug naar vrolijker nieuws. Zoals hierboven al vermeld wordt Dave binnenkort vader. Zijn vriendin Jazzlyn is in verwachting en de twee hebben al namen bedacht voor hun opkomende jonge spruit. Hieronder zie je wat de opties zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!