Beeld © Tom Cornelissen

Gregory en Daryl uit Temptation Island met elkaar op de vuist

29 april 2021 17:22

Na eerst beiden te hebben gevochten om de aandacht en liefde van Karina in 'Temptation Island: Love or Leave', nemen Gregory en Daryl het nu wéér tegen elkaar op tijdens een speciale editie van 'Boxing Influencers'. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt via Instagram.

Het gevecht, dat op zaterdag 29 mei plaatsvindt, staat nu al bekend als 'De Ultieme Tempa Battle'. En het blijkt een heuse Temptation-reünie te worden, want ook Sonny stapt volgende maand de ring in - zonder zijwieltjes, naar verluidt.

De confrontatie tussen Gregory en Daryl is via een livestream te volgen, maar dit najaar vindt ook nog een speciale editie plaats waar (hopelijk) publiek bij aanwezig zal zijn. Deze zou eigenlijk plaatsvinden op 29 maart 2020, maar werd vanwege corona verplaats naar zaterdag 25 september 2021. Of alle oorspronkelijke deelnemers hun bokshandschoenen weer oppakken is nog maar de vraag. Zo zouden onder anderen de broertjes Roelvink de ring instappen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Viktor Verhulst en Monica Geuze nieuw presentatieduo Temptation

Na zeven jaar met Gregory te zijn geweest gooide Karina in Temptation Island: Love or Leave als eerste de handdoek in de ring. Even was er nog hoop voor Greg, maar toen maakte ze een slippertje met rivaal Daryl - en dat was de druppel voor Gregory.

Hij deed in Temptation Love Therapy zijn verhaal en vertelde te twijfelen aan de oprechtheid van Daryl. "Als ik ergens heen zou moeten gaan om liefde te vinden bij iemand die al verliefd is... dat zou er bij mij niet ingaan. (…) Nogmaals, het is niet zijn schuld. Hij kwam er met één doel en Karina is erin getrapt."

Love Therapy: hoe ging het na Temptation met Greg en Karina?

13:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Karina voelt zich gebruikt door Temptation: 'Ben enorm gestuurd'

Karina en Gregory zijn momenteel niet langer samen, maar bevinden zich wel in een 'grijs gebied'. Dat vertelde Karina onlangs in het online programma Spot On

"We moeten allebei over heel veel dingen heenkomen, we hebben zoveel shit te verwerken", deed de Temptation-babe vorige maand een boekje open. Tijdens het gesprek vertelde ze ook nog regelmatig contact te hebben met Greg om zo 'alle vragen te beantwoorden'. Karina: "Ik gun het hem om die antwoorden te krijgen. Ik zie ook in interviews hoe hij over mij praat en dat is helemaal niet slecht. Hij komt oprecht voor mij op en daar ben ik hem heel dankbaar voor. We hebben dus geen ruzie, maar we zijn ook niet samen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laura Temptation na complicaties in ziekenhuis: 'Echt afzien'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!