Beeld © ANP

Bridget Maasland: 'Heb niet zoveel moeite met een onenightstand'

30 april 2021 12:59

In de vierde aflevering van 'Bridget & Friends: chickchat' bespreekt Bridget Maasland (46) het onderwerp seks met Justine Marcella (50) en Clarice Stenger. In tegenstelling tot de andere vrouwen heeft Bridget geen moeite met een onenightstand.

"Maar ik heb misschien wel iets meer testosteron in mijn lijf dan de gemiddelde vrouw"

Als Justine aangeeft dat ze zo'n avontuur nog nooit heeft meegemaakt, haakt Bridget gelijk in. "Ik heb helemaal geen moeite met onenightstands of seks zonder gevoel. Maar ik heb misschien wel iets meer testosteron in mijn lijf dan de gemiddelde vrouw. (...) Als we willen en geen relatie hebben en de liefde is er niet, dan kan ik wel makkelijk seks hebben waar ik verder weinig gevoel bij heb."

De presentatrice heeft wel zo haar voorkeuren als het gebeurt. "Ik ga niet met iemand mee naar huis. Als het gebeurt, dan neem ik iemand mee naar mijn huis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget enorm afgeknapt op Duitse lover: 'Helemaal klaar mee'

Een man die ze niet mee naar huis heeft genomen, is de Duitser over wie ze het in de vorige aflevering van de podcast had. "Ik had naar hem gestuurd: als je mij je favoriete gerecht doorgeeft, dan haal ik de ingrediënten en dan gaan we samen op FaceTime koken en dat samen opeten", zei ze toen. Hij bleek meer interesse te hebben in een audioboek tijdens het eten.

"Justine, even aan jou. Het is echt een leuke man. Met heel leuke hobby's, doet leuke dingen, heeft leuk werk... Mijn leeftijd. Alles was hartstikke leuk. Maar als ik dan met een leuke, romantische geste kom op afstand, dan kom je toch niet met: ik ben naar mijn audioboek aan het luisteren?" Inmiddels heeft Bridget het contact verbroken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland reageert op online haatreacties: 'Mag dít wel?'

De podcast Bridget & Friends kun je beluisteren via de bekende podcast-apps. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!