Victoria Koblenko Beeld © ANP

Victoria Koblenko poedeltjenaakt maar mét enorme pruik in FHM

30 april 2021 13:19

Victoria Koblenko (40) heeft haar joggingpak verruild voor niets meer dan een kanten setje voor een shoot voor 'FHM'. Het is voor de actrice, die dit jaar ook weer kans maakt mooiste vrouw van het land te worden, de vierde keer dat ze in het mannenblad staat. En de video liegt er niet om, want van een corona-outfit is - subtiel gezegd - allerminst sprake.

"Voor mij is Yolanthe een categorie op zichzelf. Ik kijk naar haar zoals een man waarschijnlijk naar haar kijkt"

Het is niet voor het eerst dat Victoria voor de lens kruipt voor een pikante shoot in het mannenblad. De teller staat hiermee op vier. "Waarom ik nu ja heb gezegd? Na een jaar in joggingbroek op de bank te hebben gezeten, was ik wel toe aan hoge hakken en kanten ondergoed. Ik merkte dat ik die kant van mezelf al een tijd niet had aangeraakt. Je speelt op zo’n shootdag toch een rol. Dat gevoel kan nog wel een paar dagen of weken doorschemeren", zegt ze tegen het magazine. Toch vond ze het wel een tikkeltje spannend. "Je moet toch de hele dag je buik inhouden, haha."

Lees verder onder de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Koblenko biedt excuses aan voor kwetsend kapsel

Met haar vierde shoot voegt Victoria zich naast Yolanthe, die er ook vier achter haar naam heeft staan. En dat vindt ze best een eer. "Voor mij is Yolanthe een categorie op zichzelf. Ik kijk naar haar zoals een man waarschijnlijk naar haar kijkt. Ik bewonder haar enorm. Het is net een beeldhouwwerk van Michelangelo. Je blijft ernaar kijken en het verveelt nooit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

FHM veilt samen met Yolanthe Cabau plek in de FHM500

Yolanthe is maar liefst drie keer uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van Nederland door FHM. Daarom moest zij als 'boegbeeld' wel op de cover van de vorige editie, zo zie je in onderstaande video:

Boegbeeld Yolanthe schittert wéér op cover FHM

02:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!