Merel Westrik Beeld © ANP

Merel Westrik voor de eerste keer moeder geworden

15 mei 2021 11:43

Merel Westrik (41) en Pepijn Crone (39) hebben hun eerste kindje samen verwelkomd. Dat heeft de presentatrice zojuist bekendgemaakt op Instagram.

"Billie heeft vannacht het halve bed volgepoept toen we haar luier wilde verschonen"

Merel maakt het blijde nieuws bekend aan de hand van twee foto's: een 'before' met bolle buik, en een 'after' van hun kleine spruit. Het kindje, met de naam Billie Mae Crone, is op 30 april geboren.

Aan RTL Boulevard laat het stel weten: "Het gaat heel goed met ons, we zitten al twee weken in een hele fijne cocon, in een huis vol luiers, billendoekjes en flesjes. De wereld is voor even heel klein geworden en dat voelt precies hoe groot 'ie even hoort te zijn. Billie heeft vannacht het halve bed volgepoept toen we haar luier wilde verschonen, maar we zijn nog steeds stapelverliefd op haar. Ze is lekker harig, (weerwolven-oren!) ze voelt fluweelzacht, ze maakt allemaal heerlijke fonkelnieuwe geluidjes en we kunnen niet stoppen met naar haar kijken." 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zus van Merel Westrik aan de slag als RTL-presentator

De voormalig Ladies Night-presentatrice kondigde afgelopen januari de zwangerschap aan. Op dat moment was ze al vijf maanden zwanger en poseerde dan ook trots met haar groeiende babybuik. 'Nieuw jaar. Nieuw leven. Opdat 2021 voor jullie allemaal een jaar mag zijn vol verwondering. En vol lichtjes als het even donker wordt', deelde ze bij de aankondiging. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik over stoppen Ladies Night: 'Je moet reëel zijn'

Merel en Pepijn leerden elkaar kennen op de redactievloer van RTL Nieuws. De presentatrice nam daar in september 2019 afscheid. Pepijn heeft met zijn ex al twee kinderen: een zoon en dochter. Ook zij zijn hartstikke dol op Billie: "Ze wordt bedolven onder de kusjes en ze helpen mee met de fles geven. Het is heel aandoenlijk om te zien. Haar naam is een naam die we altijd al mooi vonden. Kan voor jongens, kan voor meisjes, en dan heeft ze in ieder geval twee ijzersterke naamgenoten: Billie Holiday en Billie Eilish", sluit het stel af. 

Bekende vriend Merel Westrik apetrots op zijn lief

00:24
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik in verwachting van eerste kindje

De voormalig Ladies Night-presentatrice was eerder in de Volkskrant al openhartig over haar kinderwens. "Ik ben een uitsteller, een late leerling, maar ik kan me niet voorstellen dat het me níét gaat gebeuren. Dat lijkt me heel gek", zei ze toen. "Maar ik vind het ook doodeng. De allergrootste verantwoordelijkheid die je kan nemen, waar je de rest van je leven aan vastzit, en waarvan je zeker weet dat al je zorgen en angsten bewaarheid gaan worden in die kinderen. Dat is nogal wat. Ik vind het altijd heel knap én onbegrijpelijk als mensen daar licht over doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik doet boekje open over relatie en kinderwens

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!