Beeld © ANP

DI-RECT geeft bevrijdingsconcert vanuit Madurodam

02 mei 2021 08:42

DI-RECT sluit woensdag het Bevrijdingsfestival in Den Haag af. De band treedt een uur lang live op vanuit Madurodam, maakte de organisatie bekend. Er is vanwege de coronamaatregelen geen publiek welkom, de show is voor iedereen gratis online te volgen.

"Daarom zijn we trots en blij dat we de handen ineen kunnen slaan"

Het Bevrijdingsfestival in de Hofstad wordt vanwege diezelfde maatregelen dit jaar niet op het Malieveld maar in poppodium PAARD gehouden. Tussen 13.00 en 22.00 uur zijn er optredens - zonder publiek - van onder meer Milow, Suzan & Freek, Merol, Handsome Poets, Davina Michelle en Tino Martin. Die zijn te volgen via een livestream.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

DI-RECT heeft alle begrip voor afgelasting 538 Oranjedag

Bassist Bas van Wageningen kan niet wachten om met zijn band tijdens het festival toch op het podium te kunnen staan. "Het zijn uitdagende tijden voor iedereen, we zouden niks liever doen dan weer door het land toeren langs de Bevrijdingsfestivals. Maar zoals we allemaal weten, is dat dit jaar nog niet mogelijk", zegt Bas. "Daarom zijn we trots en blij dat we de handen ineen kunnen slaan met het Bevrijdingsfestival Den Haag om met een livestream vanaf een bijzondere locatie alsnog de vrijheid te kunnen vieren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

DI-RECT kondigt livestreamconcert aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!