Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay deelt oude foto uit de Playboy

02 mei 2021 16:10

Zangeres Patricia Paay (72) heeft wel een heel opmerkelijke foto uit de oude doos gedeeld. Namelijk een 'Playboy'-foto van haar uit 1984.

Bij de foto schrijft Patricia: 'De originele foto van de allereerste cover van Playboy waar ik op stond. Gemaakt door mijn lieve vriend Govert de Roos. Playboy had in eerste instantie hier voor een andere fotograaf in petto maar daar ben ik niet mee akkoord gegaan.' 

Ze vervolgt: 'Ze vonden Govert nog niet bekend genoeg maar deze man heeft zo'n eigen kijk op glamour en fotografie dat ik dit alleen met hem wilde doen.' 

Verder laat Patricia weten dat ze nog altijd graag met Govert samenwerkt en dat ze bijna op de eerste cover van de Nederlandse Playboy mocht pronken. Maar die eer ging op het laatste moment alsnog naar Jerney Kaagman. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay: 'Ik heb geen fillers nodig'

Patricia is nog altijd heel trots op de foto en kan ook rekenen op veel enthousiast reacties. 'Echt heel mooi', 'Mooie foto. Wat heb jij toch veel gedaan! Ik ga het binnenkort allemaal lezen. M'n Moederdagbestelling al door gegeven aan mn kids; jouw boek La Paay' en 'Die haarstijl uit de jaren 80 was toen helemaal in', wordt er onder andere geschreven. 

De glamourdiva poseerde voor het laatste in 2009 voor het erotische getinte blad. Patricia was toen 60 jaar en daarmee de 'oudste' Playboy-covergirl van de wereld. In 2018 werd ze van de troon gestoten door Hollywood-actrice Jane Seymour. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!