Sarah Chronis Beeld © ANP

Actrice Sarah Chronis bevallen van zoontje

2 mei 2021 18:48

Actrice Sarah Chronis (34) is 22 april bevallen van haar eerste kindje: zoon Novi Iason Aeneas. Dat laat ze weten aan RTL Boulevard.

"We zijn totaal verliefd en lopen over van trots"

De kersverse moeder loopt over van liefde: "Op 22 april is ons wondertje geboren. Vernoemd naar mijn lieve broer en neefje en vinden hun roots in mijn Griekse achtergrond. We zijn totaal verliefd en lopen over van trots. Alle clichés zijn meer dan waar en het is precies zoals onze buurvrouw zei: 'Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden'. Wij blijven nog even zweven op onze roze wolk." 

Ze vervolgt: "Trouwens, wat zijn vrouwen super wezens. Ik heb mij tijdens de bevalling nog nooit zo verbonden gevoeld met alle vrouwen op deze wereld. Wat een oerkracht, en daar mogen we best trots op zijn."

Het is voor zowel haar als vader, acteur Kay Greidanus, het eerste kindje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Sarah Chronis maakt zwangerschap bekend

Het stel maakte afgelopen december de zwangerschap van Sarah bekend. De twee kennen elkaar van de toneelschool. Want naast de liefde voor elkaar, delen ze ook de passie voor het acteren. Zo waren ze samen al eens te bewonderen in Nieuwe Buren en Meiden van de Herengracht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze rol gaat Sarah Chronis spelen in GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!