Jessica Simpson Beeld © ANP

Jessica Simpson: 'Bekende mannen mochten niet met mij daten'

03 mei 2021 04:29

Volgens Jessica Simpson (40) werd het bekende mannelijke artiesten afgeraden om een relatie met haar aan te gaan, nadat ze gescheiden was van haar eerste echtgenoot Nick Lachey (47). Ze liet in een interview met Drew Barrymore weten dat verschillende PR medewerkers absoluut niet wilden dat hun cliënten iets met Jessica kregen 'omdat dat schadelijk zou zijn voor hun carrière'.

"Na een 'fling' met mij zouden die mannen nooit meer aan de bak komen"

"Ik was de persoon waarbij elke man uit de buurt moest blijven. Want ik zou schadelijk zijn voor zijn reputatie en na een 'fling' met mij zouden die mannen nooit meer aan de bak komen. Nou, ik kan je zeggen: ik ben met een aantal artiesten 'omgegaan', waarvan het van sommigen niet eens bekend is geworden dat we iets hadden. Want ik heb daar nooit mee te koop gelopen," aldus Jessica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson gooit weegschaal weg: 'Wil me goed voelen'

Een relatie die wèl heel bekend werd, was die met John Mayer. Jessica en John waren van 2006 tot 2007 samen en dat was genoeg voor de zangeres om daarover te schrijven in haar biografie. Ook werd ze een poosje gelinkt aan Maroon 5-zanger Adam Levine. Inmiddels is Jessica al bijna zeven jaar getrouwd met Eric Johnson, met wie ze drie kinderen heeft: Maxwell Drew, 9, Ace Knute, 7 en Birdie Mae van 2.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica Simpson komt met serie over haar 'buitengewone' leven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!