Lily James en Dominic West Beeld © Getty Images

Lily James reageert voor het eerst op affaire met Dominic West

3 mei 2021 09:00

Lily James (32) heeft voor het eerst iets gezegd over haar kortstondige relatie met de getrouwde Dominic West (51). De actrice zegt tegen 'The Guardian' dat er 'veel over te zeggen' is over de affaire met de acteur, maar dat ze daar nu verder niets over kwijt wil.

"Er is veel over te zeggen, maar niet nu, ben ik bang"

"Ik ben nu niet echt bereid daarover te praten", zegt de Britse actrice, vooral bekend van films als Mamma Mia! Here We Go Again en Yesterday. "Er is veel over te zeggen, maar niet nu, ben ik bang."

Afgelopen oktober ontstond er een mediastorm nadat er foto's waren opgedoken van Dominic en Lily, die samen in het geheim naar Rome waren gevlogen. Ze werden kussend en knuffelend gefotografeerd. Kort daarna brachten Dominic en zijn vrouw Catherine een verklaring naar buiten dat ze ondanks de affaire nog steeds samen waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Dominic West ging al in het vliegtuig vreemd met Lily James'

De Britse acteur, vooral bekend van de tv-series The Affair en The Wire, zou zijn vrouw hebben beloofd geen contact meer te hebben met Lily. Daarom doet Dominic ook geen gezamenlijke interviews over de al opgenomen aankomende serie The Pursuit Of Love, waarin hij samen met Lily te zien is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lily James kruipt in de huid van Pamela Anderson

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!