Erica Meiland en Sander van Betten Beeld © ANP en Instagram @privedetectivesander

Erica onthult: 'Nooit sprake geweest van liefdesrelatie met Sander'

3 mei 2021 12:15

Erica Renkema (56) heeft afgelopen weekend duidelijk gemaakt dat haar relatie met Sander van Betten (60) tot een einde is gekomen. Aan RTL Boulevard vertelt ze hoe het werkelijk is gegaan.

"We beschouwen elkaar als vrienden"

Het liefdesgeluk lacht Erica niet toe. Haar frequente dates met privé detective Sander zijn op niets uitgelopen. "Zoals ik heb aangegeven waren Sander en ik elkaar aan het leren kennen", vertelt ze aan RTL Boulevard. De realityster geeft aan dat ze 'informatie uitwisselden via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak hadden'. "Van een relatie in de zin van een liefdesrelatie is nooit sprake geweest en zal er ook niet gaan komen, hebben we ontdekt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erica Meiland is weer vrijgezel

Volgens Erica 'verschillen ze te veel van elkaar' om de volgende stap te zetten. "We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact", gaat ze verder. Sander maakte ook zijn opwachting in Chateau Meiland. Martien en Maxime achtervolgden Erica toen ze een wandeldate had. Of de relatieperikelen in de laatste aflevering van het huidige seizoen te zien zijn, wordt vanavond om 20.30 uur op SBS6 duidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime en Erica slopen Martiens inboedel in Chateau Meiland

Sander kwam sowieso al in opspraak door zijn 'relatie' met Erica. Volgens sommigen deed hij er alles aan om bekend te worden, zoals te zien is in de video hieronder.

'Vriend Erica Meiland deed er alles aan om ontdekt te worden'

04:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!