Ferry Doedens Beeld © ANP

Zó reageerde Ferry Doedens' moeder op zijn OnlyFans-carrière

03 mei 2021 15:42

Ferry Doedens (30) is inmiddels al een tijdje bezig met het maken van expliciete content voor OnlyFans. In het programma 'Socials, Seks en Centen' vertelt de acteur openhartig over zijn carrièreswitch. In de aflevering van vanavond vertelt zijn moeder wat ze werkelijk van zijn nieuwe baan vindt.

"Ik zag het helemaal instorten voor jou"

Vlak nadat bekend was geworden dat Ferry Doedens onder een andere naam, namelijk Ferdinand Diego, te vinden was op OnlyFans, zat de voormalig GTST-acteur bij Jinek om te vertellen over zijn opmerkelijke carrièreswitch. Daar zei hij dat zijn moeder nog altijd achter hem stond. Hoewel dat natuurlijk wel zo is, zat de vork toch iets anders in de steel.

"Bij Jinek kwam naar voren dat ik het gelijk omarmde", zegt Ferry's moeder in een teaser op Instagram. "Maar dat was natuurlijk niet zo. Ik dacht ook: 'Dit blijft hem voor altijd achtervolgen.'" Hoewel zijn moeder er in eerste instantie niet om stond te springen, heeft ze er nu wel vrede mee. "Dat jij daar inkomen uit haalt, dat is natuurlijk goed. Maar ja, ik heb toen gezegd: 'Het is al gebeurd, maak er dan maar het beste van.'"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens over OnlyFans-serie: 'Zoektocht naar mezelf'

Ferry kon op flink wat commentaar rekenen nadat bekend werd dat hij te vinden was op OnlyFans, waar hij expliciete beelden van zichzelf tegen betaling aanbiedt. In de video hieronder reageert hij op dat commentaar.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ferry Doedens wil weer acteren: 'In gesprek over klussen'

De tweede aflevering van Socials, Seks en Centen zie je vanavond om 20:30 uur op NPO3. Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!