Beeld © ANP

Rebel Wilson openhartig: 'Problemen met vruchtbaarheid'

03 mei 2021 16:12

Rebel Wilson (41) heeft op haar Instagram-pagina een cryptische post gedeeld waarin ze suggereert problemen te hebben met haar vruchtbaarheid. De actrice schrijft bij een foto van zichzelf dat ze 'slecht nieuws' heeft.

"Ik had niemand om het mee te delen"

Vorig jaar maakte Rebel bekend af te willen vallen, zodat haar gezondheid op een beter niveau zou zijn. Ze wilde namelijk haar eicellen in laten vriezen. "Ik wil eitjes van een goede kwaliteit", zei ze er eerder over. Uiteindelijk viel Rebel ruim dertig kilo af. Toch heeft het gewichtsverlies niet per se geleid tot het resultaat dat de actrice wilde. Uit haar bericht op Instagram blijkt namelijk dat ze nog steeds problemen met haar vruchtbaarheid heeft.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rebel Wilson behaalt gigantische mijlpaal in strijd tegen kilo's

In de post schrijft Rebel dat ze 'slecht nieuws' heeft gekregen. 'Ik had niemand om het mee te delen... maar ik wilde het toch kwijt. Voor alle vrouwen die vruchtbaarheidsproblemen hebben, ik weet wat jullie voelen', schrijft Rebel. 'Het universum werkt op een mysterieuze manier en soms snap je er helemaal niets van, maar ik hoop dat er binnenkort licht schijnt door de donkere wolken.' In februari van dit jaar gingen Rebel en Jacob Busch, met wie ze een jaar samen was, uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rebel Wilson: anders behandeld sinds gewichtsverlies

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!