Beeld © ANP

Before & after: Mark Wahlberg komt 13 kilo aan in drie weken voor film

4 mei 2021 02:59

Dat Mark Wahlberg (49) er alles aan doet om zich zo goed mogelijk in te leven in een personage dat hij gaat spelen, blijkt uit het feit dat de acteur maar liefst 13 kilo eraan at ter voorbereiding op zijn rol in de film 'Father Stu'. Wahlberg deelde een foto op sociale media waarop duidelijk te zien is hoe zijn afgetrainde lijf veranderd is in een stuk zwaarder lichaam.

Een maand geleden vertelde Mark in de talkshow van Jimmy Kimmel dat hij ernaar uitkeek om elke dag 20 kipnuggets en hotwings te eten, met zes blikjes bier erbij. Maar zo is hij niet aan de extra kilo's gekomen. Op Instagram bedankt hij chef-kok Lawrence Duran, die ervoor zorgt dat Mark weliswaar calorierijk voedsel binnenkrijgt, maar wel gezond. Want na de filmopnames moeten al die kilo's er ook weer af en dat gaat makkelijker als je niet alleen maar junkfood naar binnen hebt gewerkt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Wahlberg komt na 49 jaar tot belangrijke ontdekking

De acteur is van plan nog zo'n negen kilo erbij te krijgen, om helemaal in de huid van zijn personage te kunnen kruipen. Wahlberg speelt een bokser die uiteindelijk priester wordt. Voor eerdere filmrollen kwam Mark ook al eens flink aan, om zich daarna weer te focussen op zijn sportregime.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Wahlberg waarschuwt voor nepaccounts op social media

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!