Ben Affleck Beeld © Getty Images

Ben Affleck loopt blauwtje op datingapp en reageert met zwoele video

04 mei 2021 13:54

Als je op een datingapp matcht met Ben Affleck (48), doe je er alles aan om er op z'n minst een date uit te slepen. Toch? Nou, daar dacht TikTokker Nivine Jay anders over. Ze vertrouwde de boel niet en hief de match op, omdat ze dacht dat het onmogelijk écht de acteur kon zijn. En die liep daarmee dus een blauwtje op.

"Nivine, waarom heb je me ontmatcht? Ik ben het!"

Het meisje deelt het verhaal - dat gelukkig eerder hilarisch dan tragisch is - op TikTok. 'Denkend aan het moment waarop ik matchte met Ben Affleck op Raya en dacht dat het nep was, dus hem ontmatchte en hij me een filmpje stuurde op Instagram', schrijft ze, gevolgd door de desbetreffende video van de acteur. "Nivine, waarom heb je me ontmatcht? Ik ben het!" horen we de meervoudig Oscar-winnaar (die duidelijk geen afwijzing gewend is) zeggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Relatie tussen Ben Affleck en Ana De Armas is voorbij'

Haar volgers zijn onder de indruk: 'Beter vertel je dit bij elke sollicitatie', schrijft iemand. Een ander zegt: 'Door de manier waarop hij 'It's me' zegt zou mijn ziel mijn lichaam hebben verlaten.' Waarop Nivine zelf antwoordt: 'Hierbij bevestig ik dat dat is gebeurd.'

Weer anderen noemen de acteur een 'creep' vanwege zijn actie en dat is volgens haar onterecht. Aan E! News laat ze weten: "Ik wilde hem niet belachelijk maken in de video. Ik maakte juist mezelf belachelijk omdat ik dacht dat hij een catfish was en ik bedoelde het gewoon grappig."

De tekst gaat verder onder de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ben Affleck: 'J-Lo is racistisch en seksistisch behandeld'

Bens dateleven gaat, nadat hij in 2018 scheidde van Jennifer Garner (49), alle kanten op. Hij had kortstondige relaties met onder anderen een producer van Saturday Night Live en de Cubaanse actrice Ana de Armas (33), maar sinds vorige week gaat het gerucht dat hij en ex-verloofde Jennifer Lopez (51) elkaar weer zien. Zij zetten in 2004 een punt achter hun relatie - waarmee zij destijds hét Hollywood-koppel waren, inclusief buitensporig veel persaandacht - maar werden vorige week samen gespot bij het huis van J.Lo. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

J.Lo gooit hoge ogen met killerbody in TikTok-filmpje

TikTok is naast voor het delen van date-ervaringen ook het ultieme medium voor kookhacks. Miljuschka vertelt over de beste recepten in onderstaande video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!